De brexit zorgt voor een toename van het aantal internationale werknemers op de Nederlandse markt. Engels wordt steeds vaker de voertaal in zakelijke gesprekken. Dan wil je natuurlijk professioneel voor de dag komen. Ben je benieuwd naar jouw niveau van het Engels? Doe de Oxford Online Placement Test en ontdek jouw niveau van het Engels.

Programmaonderdelen taalassessment

  • De Oxford Online Placement Test is een meerkeuzetoets voor de luister- en leesvaardigheid, woordenschat en grammatica.
  • De test is adaptief: goede antwoorden zorgen voor een hoger niveau van de vragen en omgekeerd.
  • De uitslag is een score uitgedrukt in het Common European Framework (CEF). A1 staat voor beginnersniveau, C2 is het hoogst mogelijke niveau. Bij elk niveau wordt aangegeven wat een kandidaat wel en niet kan.

De Oxford Online Placement Test is volledig online, waardoor je direct na het taalassessment krijgt te zien wat je score is. Hierdoor zie je direct of je nog extra taaltraining nodig hebt.

Hoe werkt het?

De Oxford Online Placement Test is een toets die bestaat uit meerkeuzevragen. Je legt de toets zelfstandig online af, na ontvangst van een inlogcode. De toets duurt ongeveer 45-60 minuten. Jouw score wordt uitgedrukt in CEF-taalniveau en is direct na de test zichtbaar.

Aanvullende toets Engelse spreek- en schrijfvaardigheid

Wij raden altijd aan om de Oxford Online Placement Test uit te breiden met een spreek- en schrijfvaardigheidstoets. Op deze manier breng je jouw complete Engelse taalvaardigheidsniveau in beeld. Deze aanvulling wordt in overleg ingepland en we zetten hier altijd een native speaker van het Engels voor in.

Voor wie

Voor iedereen die snel en betrouwbaar wil meten hoe goed zijn of haar Engelse taalvaardigheid is. Voor werkgevers die het Engelse niveau van sollicitanten willen meten.

Wat kost de toets?

De Oxford Online Placement Test kost € 35,- per deelnemer. Wil je de toets uitbreiden met een aanvullende toets van Engelse spreek- of schrijfvaardigheid? Neem contact op voor de mogelijkheden: 020 598 64 20.