Ons bedrijf

Brexit Amsterdam is een initiatief van Taalcentrum-VU, het taalcentrum van de Vrije Universiteit. Wij zijn een taal- en communicatiebureau op de campus van de universiteit, op de rand van de Amsterdamse Zuidas. Al 30 jaar passen we onze academische expertise toe in de praktijk. Wij zijn preferred supplier voor opdrachtgevers in de sectoren finance, verzekeraars, vastgoed, advocatuur, consultancy, overheid, woningbouw, hoger onderwijs en onderzoek en vele andere.

Kwaliteitsvertalingen

Ons vertaalbureau staat garant voor kwaliteitsvertalingen van en naar elke taal. Voor taaltrainingen schakelen we onze trainers in die je helpen met meer gemak, vertrouwen én plezier te spreken of schrijven in het Nederlands.

Klantvriendelijkheid en service

We staan bekend om de kwaliteit van ons werk, om onze klantvriendelijkheid en service. Onze accountmanagers geven je een eerlijk advies. Onze projectcoördinatoren zorgen ervoor dat je opdracht vlekkeloos verloopt. Voor ons vertaalwerk zijn we ISO-gecertificeerd: we hebben het ISO-certificaat voor vertaaldiensten ( ISO 17100). En natuurlijk zijn we aangesloten bij alle belangrijke brancheorganisaties:

  • VViN, de Nederlandse belangenorganisatie voor vertaalbureaus
  • NRTO, de Nederlandse brancheorganisatie voor particuliere opleidings- en trainingsbureaus
  • CEDEO-erkenning bedrijfsopleidingen