Door: Marc Wessels 

Met de brexit komen er veel internationale en Britse bedrijven naar Amsterdam. Dat biedt nieuwe kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Bedrijven die tot nu toe geen zaken deden met Britse ondernemingen, kunnen dit nu makkelijker gaan doen. Daarvoor is het wel belangrijk om je teksten naar het Engels te vertalen. Wij leggen je het belang van een goede Engelse vertaling uit.

Kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven

Een verhuizing van het hoofdkantoor naar Nederland, betekent ook dat bedrijven op zoek moeten naar nieuwe partners. Dat biedt kansen voor het Nederlandse bedrijfsleven. Tientallen nieuwe ondernemingen, duizenden nieuwe werknemers, ze komen allemaal naar Amsterdam en omstreken. Met deze Britse en internationale bedrijven handel je natuurlijk het makkelijkst in het Engels. Zorg er voor dat je communicatie perfect is en laat onder andere je website vertalen.

Internationale communicatie

Nederlanders staan erom bekend dat ze goed Engels spreken. Bovendien is Amsterdam een internationale stad en wordt er veel zaken gedaan in het Engels. Maar ook al spreken we een aardig woordje Nederlands, het kan altijd professioneler. Die professionaliteit bereik je met goede Engelse vertalingen. Strakke, foutloze communicatie zorgt voor meer vertrouwen bij internationale zakenpartners. Je komt professioneler en betrouwbaarder over en hebt meer kans op succes.

Neem de taalbarrière weg

Het zou zonde zijn als je een mooie kans hebt op een handelsovereenkomst, maar de taalbarrière staat die in de weg. Miscommunicatie als gevolg van gebrekkige vertalingen is natuurlijk niet de bedoeling. Goede Engelse vertalingen zijn essentieel om de taalbarrière weg te nemen, waardoor het zakendoen soepeler verloopt.

Professioneel vertaalbureau

Als je een professioneel vertaalbureau inschakelt weet je zeker dat je goed voor de dag komt. De vertaling wordt dan gemaakt door native speakers die kennis van zaken hebben. Dus of het nou om een contract, offerte of webcontent gaat, je krijgt een goede vertaling. Een vertaling die niet alleen correct is, maar ook rekening houdt met context en prettig leest. En dat is wat je wil voor potentiële klanten.